6.6.2014

Junasukkia

Välillä on mukava tehdä jotain pientä. Junasukka on pieni ja vähän lankaa vievä. Työ mahtuu käsilaukkuun, on mukava neuloa automatkoilla ja muuten vain tilanteissa, missä on hetki aikaa odottaa jotain muuta tapahtuvaksi.

Lankana Novita 7-veljestä, silmukoita 32, 3-puikot. 

Lähikaupunkiin oli tullut uusi lankakauppa, puskaradiosta kuulin vieraillessani pienessä nappikaupassa :-). Pitihän uusi liike käydä katsomassa, lankaa tuli tottakai kotiinviemisiksi ja uusia koivupuikkoja kaksin kappalein.

Vielä hakusessa, mitä mahtaa näistä syntyä. Ihanan iloista kesälankaa, kenties tulee itselleni kesävaate viileneviin iltoihin.

2 kommenttia:

  1. Ihana blogialku sinulla! Kateellisena katselen puutarha ja kasvimaa kuviasi. Itsellä on vain sen verran mitä rivitaloyksiön takapihalle mahtuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elä suotta ole kateellinen, hyvältähän Sinunkin puutarhailusi näyttää. olen tainnut liikaa haalia tekemistä. vähempi olisi parempi. Monesti tuo mökin iso kasvimaa on kesällä tosi työläs, kun on setvittävä ne pienet alut rikkaruohojen seasta näkyviin :-). Nautin vain, että on jotain puuhaa käsille.

      Poista